AGADABLOGGEN

 • No Post Image

  Svårt att sova? Här är 5 knep!

  Sömnstörningar har blivit allt vanligare. Ca 25% av befolkningen har besvär med sömnproblem flera gånger i veckan och 10% uppfyller kriterierna för insomni.

  Postat 05 Nov 2018
 • No Post Image

  8 knep för att bli mindre stressad

  Känner du dig stressad? Har du sömnproblem? Går du och tänker på problem du inte kan lösa utan att kunna sluta? Upplever du att du saknar kontroll över din arbetssituation?

  Postat 26 Jul 2018
 • No Post Image

  Du är inte dina tankar - ta hjälp av ACT

  Vi människor tenderar att uppfatta verkligheten utifrån de tankar vi tänker. I terapiformen Acceptance Commitment Therapy (ACT) övar man på att se tankar som endast tankar, istället för verklighet. Detta kallas kognitiv defusion.

  Postat 06 Feb 2018
 • No Post Image

  Du är inte ensam - även om det känns så

  Många människor kan längta efter att få en stund i lugn och ro, för sig själv. Vi behöver få kunna vara ensamma ibland. Men vad händer när man känner att man inte kan välja att umgås och tvingas vara ensam? När man blir ofrivilligt ensam?

  Postat 26 Jan 2018
 • No Post Image

  Söker du en psykolog? Du har hamnat rätt!

  Det hittar du på Agada. Här spelar det inte någon roll i vilken stad du eller din psykolog/psykoterapeut bor i. Ni kan ses online.

  Postat 25 Jan 2018
 • No Post Image

  Agadabloggen - vi vill göra Sverige gladare!

  Nu finns Agada - en plattform för psykologisk behandling via internet. Agada är en startup där vi vill skapa förutsättningar för psykologisk behandling via internet som är lättillgänglig, säker och utgår från vetenskapliga grunder.

  Postat 15 Jan 2018